Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi
Veturi

Veturi

  • Saatavuus: Varastossa
  • 4.95€

3D puinen väritysmalli "Veturi". Alkaen 5-vuotiaille lapsille ... Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta. Todellisen veturin tavoin mallissa on kuljettajan koppi ja runko, jossa on moottori ja kolme pyöräparia. Veturi on kytketty vaunuun, jossa on matkustajille kaksi vaunuosastoa.
 
Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.
 
Kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hieno motorisia taitoja: Valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.
 
Ympäristöystävällinen: on valmistettu korkealaatuisesta puusta, puun miellyttävä tuoksu ja sitä on miellyttävä kosketella.
 
Helposti koottava: Kaikki osat on jo katkaistu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, ne saatat tarvita apua. J
 
Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.
 
Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.
 
Mallin koko: 202×20×80 mm
Paketin koko: 165×180×5 mm
Osien lukumäärä: 15Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei ole käännetty!
    Huono           Hyvä