Left Jatka ostoksia
Ostoskori

You have no items in your cart

Yrityksemme

Nordic Infinity Oy (2882072-1)
Tervetuloa Suomen verkkokauppaan. Olemme UGearsin (Ukrainian Gears) valmistaman mekaanisen mallisarjan viralliset jakelijat / toimittajat. Nämä hämmästyttävät 3D itse koottavat -mallit ovat hauskoja koota ja opettavaisia. Ne sopivat myös hyvin koristeiksi. Vaikka sarjat ovat selkeitä askel askeleelta ohjattuja, niitä voidaan kutsua myös palapeleiksi, koska pieni haasteellisuus on aina hyväksi ja läsnä niitä koottaessa. Höyrypunk-fantasian innoittamana mallit sisältävät selkeän näkymän kaikista liikkuvista komponenteista, mukaan lukien hammaspyörät ja heilurit, jotka luovat ainutlaatuisen, unohtumattoman ja kiehtovan ilmeen jokapäiväisiin ja (ei niin jokapäiväisiin) koneisiin.
 
UGears
UGEARS on ainutlaatuisten itseliikkuvien mekaanisten mallien valmistaja ja tuottaja, mallit on suunniteltu itsekiinnittyviksi ilman liimaa ja ne on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta puumateriaalista.
 
Elektroniikan valtaamalla aikakaudella ihmiset haluavat edelleen olla luovia käsiltään ja mieleltään, etsien sitä palkitsevaa tunnetta jonka voi saada rakentamalla jotain omilla käsillä, kutsumalla lapsensa ja lapsenlapsensa mukaan tähän mahtavaan (eittämättä vanhanaikaiseen, mutta edelleen super mahtavaan) mekaniikan maailmaan. Liity mukaan tuomaan nämä unohtumattomat hetket kaikenikäisille ”tee se itse” kokoajille!
 
Jotkut malleistamme ovat saaneet innostuksensa todellisista mekanismeista, jotkut ovat ainutlaatuisia ideoita mutta ne kaikki ovat UGEARS’in suunnittelemia alusta asti. Mallimme ovat alkuperäisiä ja sopivat niin satunnaisiksi lahjoiksi, hauskoiksi ja älykkäiksi harrastuksiksi, niin lapsille kuin aikuisille, ikää katsomatta. Olemme palkanneet insinööritaitoa ja tuotantoon hienosäätöä varmistaaksemme, että mallien kokoaminen on kiehtova ja palkitseva kokemus koko perheelle. Olemme erittäin tarkkoja sarjamme laadusta: Tarkan tuotetestauksen ja laadunvalvonnan lisäksi, hankimme vaneria vastuullisilta ja kestävän kehityksen takaavilta toimittajilta. Sen lisäksi että etsimme aina tapoja joilla voimme varmistaa kokoamisen olevan mahdollisimman sujuvaa ja miellyttävää asiakkaillemme, olemme keksineet ja patentoineet oman vaneriliitoksen. Ja tämä on vasta alkua.
 
UGears on aloittanut toimintansa vuonna 2014 Kiovassa, Ukrainassa. Tänään, alle nelja vuotta myöhemmin, UGEARS tarjoaa 80 mekaanista ja 20 värimallia älykkäitä suunnitelmia. Ja meillä on yli 200 ideaa mekanismeista, joita aiomme kehittää tulevaisuudessa. Harrastajat kokoavat UGEARS-malleja 80 maassa, 5 mantereella, ja olemme syvästi kiitollisia siitä suuresta tuesta, korvaamattomasta palautteesta ja ystävällisistä neuvoista, joita olemme saaneet kaikilta.